Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

Kort nyt

Dato

 

3-7

Elvis Presleys fly måske på vej til Danmark

Ny ledelse og ejerskab af Elvis Presley Estate bringer helt nye tankegange til Memphis, USA. Det betyder at man ikke længere ønsker Elvis Presleys berømte fly udstillet.

Det åbner op for muligheden at kopien af kongens hus i Danmark, istedet kan få det populære luksus-fly udstillet. Ejeren Henrik Knudsen har i de seneste dage været i dialog med ejeren af flyene, OKC Partnership og der er bestem muligheder for at det kommer til at ske.

"Det er jo fuldstændig vanvittigt, hvad Elvis Presley Enterprises har besluttet," siger Henrik Knudsen, "Men hvis ikke flyene kan være udstillet i Memphis, hvor de burde være, så er vi klar til at tage dem til Danmark."

Elvis Presley Enterprises blev sidste år købt af det New York baserede Autentic Brands Group, der har store planer med Graceland. Men denne beslutning har virkelig fået fans i oprør over hele verden. Det hele drejer sig naturligvis om dollars. Og den nye ejer ønsker at spare penge for at kunne gennemføre en investering af et hotel med 450 sengepladser, restaurant og koncertsal.

 

 

 

 

 
© 2001 MusikLinien