Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

 

Anmeldelse:

ANMELDELSE:

Finders keepers "PROUD"


"Finders keepers" ....det man finder må man beholde. Anders Carstensen har været langt omkring og tilbage i tiden for at hente inspiration til sin debutCD.
En , med enkelte undtagelser, hårdtslående rock skive, der leder tankerne helt tilbage til de tidligere Pink Floyd dage og de tidlige 70eres syrerock til postpunkens markante engelske vokal, tilsat en smule Palle Mikkelborg blæs. 12 numre der lidt svære at sætte i bås.

De fleste "riller" er indspillet med instrumenter, backet op af computer programmede instrumenter. Netop den kombination lige i den hårde rockgenre, er vist det eneste nye Anders byder på.
Generelt set en god lyd, det meste er godt mixet, dog bliver trommerne af og til FOR markante og klodsede. Man kunne godt savne en virkelig ekvilibristisk guitar på flere af numrene.

Anders har en god sangstemme, magter fint den stille ballade "Even Loosers do" kun akkompagneret af klaver, ligesåvel som den rå growl. Tekstuniverset, der er holdt i et meget simpelt engelsk, måtte - ligesom melodistemmerne, gerne byde på lidt flere overraskelser.

Alt i alt ....en god start, med mere arbejde i nuancer og stemninger fremover, har Anders Carstensen aka Finders keepers, grund til at være stolt af "Proud".

Anmeldt af
Flying Hotdogs
sept.2001
Musiklinien


 

 

 
© 2001 MusikLinien