Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Event og Management går sammen med pladeselskab i Århus

RecArt Music, som er et Århus-baseret pladeselskab med en lang række populære danske og international artister tilknyttet, har indgået aftale om fusion med det ligeledes Århus baserede event og managementselskab Riise A/S. Sammenlægningen sker med virkning fra 31. december 2009

Riise A/S, der har 3 ansatte og adresse i Ryesgade, beskæftiger sig med idéudvikling, management og eventafvikling inden for underholdningsbranchen. Senest har selskabet haft ansvaret for store arrangementer for bl.a. Novo Nordisk, Lundbeck og Sydbank. Riise A/S har desuden booking/management aftaler med danske artister. Selskabet ledes af stifteren Jimmi Riise (35), som er konservatorieuddannet musiker.

På overtagelsesdagen flytter Riise A/S og RecArt sammen på RecArts adresse på Studsgade 10 i Århus. Det fælles navn bliver RecArt med divisionsnavnene RecArt Live og RecArt Music. Førstnævnte er reelt det tidligere Riise A/S, der fortsat skal beskæftige sig med event- og managementvirksomhed. RecArt Music er det hidtil kendte pladeselskab, som uændret fortsætter sin beskæftigelse med indspilning, udgivelse og markedsføring af indspillet musik.

Det nye selskab vil være ejet af MBO (Music Business Organisation) og Jimmi Riise, der således træder ind i aktionærkredsen. RecArt Music, som i år kan fejre 10 års jubilæum som label, ledes fortsat af Jens Ove Friis (JOF), mens RecArt Live ledes af Jimmi Riise. Administrerende direktør for RecArt bliver JOF.

JOF udtaler:

”Tanken med denne fusion er at skabe et samlet selskab, som kan tilbyde ”den fulde pakke” inden for musik og bred entertainment. Det at udgive indspillet lyd er altså i fremtiden kun ét blandt flere tilbud, vi kan give vore artister. Jeg glæder mig til at samarbejde med Jimmi om at udvikle det nye fælles selskab. Jimmi vil også få indflydelse på udvælgelsen og udviklingen af fremtidens artister – også når det gælder indspilninger og udgivelser. Målet er, at vi sammen kan udvikle fremtidens entertainment-virksomhed, der på sit område kan blive en af markedslederne.”

Jimmi Riise udtaler:

”Jeg ser meget frem til at videreudvikle min nuværende forretning i samarbejde med JOF, og med hele MBOs platform som sparringspartner. Der vil være stort vækst potentiale i forhold til event, management og generel booking i denne nye konstellation. For mig personligt er det et naturligt valg at skrue lidt ned for mit virke som aktiv musiker, til fordel for denne nye spændende udfordring. Jeg glæder mig desuden rigtig meget til det kommende A&R arbejde med nye Recart artister. Der vil i Studsgade med sikkerhed udvikle sig et meget nært og stærkt samarbejde, imellem artister og Recarts forskellige forretningsområder/personale. Jeg ser frem til et hus, der bobler af musik og kreativitet.”

Frem til fusionen 31.dec. vil de to teams arbejde med business planer og vækststrategier for de nuværende og nye forretningsområder i Recart.

 
© 2001 MusikLinien