Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

oktober 2008

Kandis

- 20 ÅRS JUBILÆUM OG NYT TV SHOW!!!

Lørdag den 4. januar kan Danmarks absolutte populæreste show og partyband ”KANDIS” fejre 20 års jubilæum. Det er en glorværdig karriere de 4 fire gutter i gruppen kan se tilbage på. Populariteten er bare vokset og vokset. Både hvad pladesalg angår - men også antallet af spiller jobs og publikumsrekorder. Ingen i Danmark når dem til ”sokkeholderen” – heller ikke i størrelse af medlemmer i fanklub. De senere år har Kandis også opnået stor succes uden for Danmark, med massere af livejobs i Norge og Sverige.

Kandis fejrer i samarbejde med TV 2 deres 20 års jubilæum.

Tirsdag den 11. november optager Deluca Film - med Danmarks bedste producer Jan Frifelt i spidsen - et brag af en fest.

Jan Frifelt har produceret nogle af de største TV shows der overhovedet er produceret i Danmark. Bl.a. var Frifelt producer da Danmark sendte Eurovision Song Contest 2001 til hele Europa.

Samtidig var han også idemand og producer på ”Husk Lige Tandbørsten”, som har været en af DR’s største succes nogensinde.

Et kæmpe party som optages i Tinghallen i Viborg, med Kandis i front, samt store navne/gæsteartister som; DJ ÖTZI – SMOKIE – JOHNNY LOGAN og GIT PERSSON. Rammerne bliver fantastiske med 1000 feststemte publikummer.

DJ ÖTZI er det største stjerne-/party navn i Europa pt. Har kæmpe succes og sælger plader i tonsvis. Der findes ikke et stort tv show i Tyskland – Østrig – Schweich – Italien – Holland og Belgien, som ikke har haft besøg af DJ ÖTZI flere gange. Tre af hans megahits er også kendt i Danmark; ”Anton aus Tirol” – ”Hey Baby” og ”Ein Stern”. Sidst nævnte har Kandis også indspillet på seneste album, og det er allerede blevet en af gruppens nye klassikere, der forever vil findes i deres repertoirer. Det er første gang DJ ÖTZI kan opleves live i Danmark, så det bliver et tilløbsstykke uden lige, især når Johnny og Ötzi optræder sammen med Ein Stern.
Samtidig med tv programmet udgives han seneste opsamlingsalbum her i landet. DJ ÖTZI er indbegrebet af party-time!!!

SMOKIE har de sidste mange år leveret hit på hit. Hyppige gæster på Danmarks største festivaler, med de store ørehængere, som vi alle har taget til os. Netop nu er bandet aktuel med deres seneste album; ”Eclipse” der indeholder deres største hits i akustiske versioner. Bandet har en meget aktiv livekarriere. Sidste år optrådte Smokie med 120 koncert i 25 lande – fantastisk!! Vi kender deres hits – deres velkendte lyd og nu skal der festes med dem i Viborg.

JOHNNY LOGAN – den eneste der han vundet Eurovision Song Contest to gange. En bedrift i sig selv. Et kæmpe navn i hele Europa. Har netop udgivet albummet ”IRISHMAN IN AMERICA” og lige røget ind som nr. 10 på Danmarks Officielle Hitliste. Sidste år udgav Logan: ”THE IRISH CONNECTION” som til dato er blevet hans største cd-succes i norden. Udgivelsen solgte i over 200.000 stk. På scenen i Viborg vil Logan fremføre fra seneste album ”Paddy on the railway” og ”The Fields Of Athenry” – fra forrige cd - sammen med Johnny Hansen – forsanger i Kandis. Glæd dig til at høre en fantastisk stemme i Viborg.

GIT PERSSON er Sveriges dansebands dronning nr. 1. Vandt sidste år den største og flotteste udmærkelse man kan få ”Årets Guldklav” som den bedste kvindelige sangerinde i Sverige.

Netop nu topper hun alle singlelister i Sverige og Norge med hittet ”Vår Egen Bryllopsdag”. Git vil i Tinghallen lave sangen om til en duet med Johnny. Samtidig udgives sangen på single i DK.

Alt dette følges op i januar 2009 med en ny Kandis udgivelse;

”KANDIS LIVE – 20 ÅR” En live cd og dvd med hele showet + en times ekstramateriale fra Viborg. Genhør og se gruppens største hits helt op til i dag.

TV2 har endnu ikke endeligt programsat udsendelsen.

 
© 2001 MusikLinien