Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

PressemeddelelseSimone klar til at
realisere nye drømme

Simone har på to fantastiske år fået opfyldt mange af sine vildeste ønsker. Nu er Simone klar med nye drømme – og parat til at tage endnu et stort spring fremad i karrieren. På albummet ”Dreams Do Come True” viser hun nye sider af sit store sangtalent.

Af Peter Hartung

Simone må engang imellem knibe sig i armen for at sikre sig, at det hele ikke er et eventyr af H.C. Andersen. Som 14-årig har hun allerede opnået mere succes, end mange musikere oplever i et helt liv. Og Simone er klar til at realisere nye drømme.
Den 3. november udkommer hendes tredje cd, ”Dreams Do Come True”, der er produceret og arrangeret af de internationale danske producere DEEKAY. Albummets titel refererer til de mange dejlige oplevelser, som Simone har haft takket være musikken.
”Jeg har selv fundet på albummets titel, for den passer perfekt på alt det, der er sket for mig gennem de seneste år. Mange af mine vildeste drømme er gået i opfyldelse. Jeg er bare så glad for det, jeg allerede har nået, men jeg har stadig masser af nye drømme,” siger Simone.
Det hele startede, da den dengang 12-årige Simone i efteråret 2004 stillede op i – og vandt - talentkonkurrencen ”Scenen er din” på TV2.
Efterfølgende udsendte hun en single med vindersangen ”Vindens farver”, som siden er downloadet mere end 40.000 gange på nettet. I april 2005 fulgte debutalbummet med samme titel, og i november 2005 udkom ”On a night like this” med julesange. I alt har Simone solgt 160.000 album.

Mange nye drømme
”Jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden musik. Jeg vil helt sikkert blive ved med at synge hele livet, og jeg har f.eks. en drøm om, at jeg en dag skal synge duet med Celine Dion. Men jeg har også andre drømme. For eksempel vil jeg gerne være dyrlæge, men det kræver, at jeg får gode karakterer i skolen, så nu får vi se,” siger Simone.
Simone har – som det fremgår – formået at bevare begge ben på jorden til trods for en succes, som nok kunne få mange teenagere til at slippe jordforbindelsen. Hun går i 8. klasse, og skolegangen er stadig vigtigere end den sangkarriere, der bevidst holdes i stramme tøjler.
Simone har alligevel fået masser af erfaring som scenekunstner, bl.a. ved at optræde sammen med Stig Rossen. Det er således en modnet og stemmemæssigt udviklet Simone, der nu er klar til at tage et nyt kunstnerisk spring i den rigtige retning med sangene på det nye album.
De 12 nye sange er skrevet af danske sangskrivere specielt til Simone. Det startede med en sangskriver-workshop i april 2006, hvor Simone fremlagde sin tanker og idéer, hvorefter sangskriverne lod sig inspirere af hendes oplæg til at skrive de nye sange.
Deekay-producerne Lars H. Jensen og Martin Larsson har været med til at skrive seks af de nye numre, og de har produceret hele albummet minus én sang. Resultatet er blevet en afvekslende popplade, hvor de gode melodier er i højsædet hele vejen igennem.

Står inde for teksterne
Det er vigtigt for den unge Slagelse-pige, at hun kan stå inde for teksterne i de sange, hun fremfører. Hver enkelt af de 12 nye sange betyder noget særligt for Simone.
”Jeg holder af dem alle sammen, og jeg kan ikke fremhæve en enkelt sang, som betyder mere end de andre. Mange af sangene handler om forelskelse, kærlighed og venskab. Det er jo sådan nogle ting, der betyder meget for mig. Jeg er vild med musik, naturen, drenge og med mine dyr,” forklarer Simone, der både har en hund og en hest.
- Har du også en kæreste?
”Der er to drenge i mit liv, og mere fortæller jeg ikke,” svarer Simone, der lægger vægt på, at hun har ret til et privatliv, selv om musikken har gjort hende landskendt.
Første single fra albummet, ”That’s when you know”, har allerede kunnet høres i radioen siden sommer, og dermed er Simones mange fans for længst begyndt at glæde sig til selve albummet.
Blandt højdepunkterne bliver uden tvivl up-tempo nummeret ”As if”, som handler om at kunne selv, og med Simones egne ord om, at ”man ikke vil pakkes ind i vat”.
En meget moderne og medrivende oprørssang, som har oplagte hitkvaliteter, og som viser en mere aggressiv og næsten voksen side af Simone som sanger.
Men der er også masser af eksempler på Simones varemærke – de iørefaldende ballader. ”I will” og ”Glory of life” er sange, der begge udtrykker Simones positive livssyn. Og så er ”I will” samtidig en sang, der presser Simone helt ud til kanten af toneskalaen.

Simone-lyden
Producerne DEEKAY, der tidligere har skrevet og produceret for internationale navne som Blue, Lemar, Jennifer Paige, Samantha Mumba og S Club, er imponerede.
”Simone optræder med en erfaring, der ikke svarer til hendes unge alder. Hun er god til at lytte til, hvad man siger. Hun har ingen diva-manerer og er meget behagelig og nem at arbejde med. I forhold til sin alder er hun virkelig fremme i skoene,” lyder rosen fra DEEKAY-gutterne.
”Det er meget imponerende, at man allerede nu kan tale om Simone-lyden. For hun har jo sin helt egen stemme og sin egen lyd. Det er ikke alle og enhver, der kan synge de her sange. Simone er mødt ekstremt velforberedt op i studiet. Hun har gjort sit hjemmearbejde godt, og det er mere end man kan sige om mange andre, vi har arbejdet med,” siger Lars H. Jensen.
”Vi har ikke oplevet andre på Simones alder, der kan trykke den af på den her måde, heller ikke i udlandet. Hendes stemme har udviklet sig meget,” fastslår Martin Larsson.
”Hun kan nu tage flere dybe toner, og så kan hun jo stadig nå de højeste toner. Vi har godt kunnet mærke, at Simone især har været vant til at synge ballader. Så vi skulle fra starten lige vænne hende til at synge de hurtige numre. Men det lærte hun hurtigt.”
Selve indspilningen brød også andre grænser ned hos Simone, som under tidligere indspilninger har insisteret på at stå alene i studiet, i mørke – i skjul for andre.
”Men denne gang stod jeg og sang i lyset uden afskærmning. Nu kan jeg lukke alt ude og leve mig ind i sangens verden, selv om andre kigger på. Jeg føler selv, at jeg har udviklet mig meget som person. Jeg har fået mere selvtillid og erfaring,” siger Simone.

- - -
Simone – diskografi:
”Vindens farver” (CMC, 2005)
”On a night like this” (CMC, 2005)
“Dreams Do Come True” (CMC), udkommer 3. November, 2006.

Simone – hjemmeside:
www.simone.dk

 
© 2001 MusikLinien