AMM-1 – Mic-Modeler

AMM-1 – Mic-Modeler

 

Få din gamle mikrofon til at lyde som en Neumann.

Antares Mic-Modeler findes naturligvis også både som hardware (AMM-1) og som plug-in (software). Plug-in formaterne er de samme som Auto-Tune (TDM, MOTU, VST (Mac), Direct-X (PC) og RTAS).

Hvis du har brugt en masse tid for nylig med at bladre gennem pro-audio magaziner, har du garanteret også set den enorme interesse for mikrofoner. Fra forskellige nye eksotiske typer til gamle klassikere. Aldrig har udvalget været større.

Antares introducere deres nye Mic Modeler. Ved hjælp af deres patenterede Spectral Shaping Tool ™ teknologi, har de skabt perfekte digitale kopier af et kæmpe udvalg af mikrofoner, fra historiske klassikere til moderne typer.
Ligeledes kan man i Mic Modeler finde nogle af de arbejdsheste der bør findes i professionelle studier over hele verden.
I al sin enkelhed fortæller man Mic Modeler, hvilken type mikrofon man ren faktisk bruger til indspilning og hvilken type mikrofon man vil have den til at lyde som. Så enkelt er det - og det virker!

Som at være der selv!
Mic Modeler genskaber ikke bare alle de karakteristikker der gør hver enkel mikrofon unik, men den giver dig også fuld kontrol over hver enkel mikrofons forskellige muligheder. Har mikrofonene low cut filter? Hvis den har er det med i beregningen. Pop-filter på eller ej? Er den placeret tæt på eller langt fra? Hver enkel funktion giver den samme effekt som den rigtige mikrofon ville have. Og som toppen af kransekagen, kan du tilføre rør-effekt til hver enkel type mikrofon.

Med Mic Modeler har du råd til at indspille hver eneste spor gennem lige præcis den type mikrofon du søger til en bestemt opgave. Eller brug AMM-1 live på scenen, for at få karakteristikken af en mikrofon du normal aldrig ville kunne bruge live. Du kan endda, i nedmixet, fra f.eks. en live indspilning, effektivt ændre karakteristikken af den mikrofon der blev brugt live, til at lyde som en studie mikrofon. Du kan også løbende downloade nye typer af mikrofoner fra internettet. På den måde vil Mic Modeler altid sørge for at du benytter den rigtige type mikrofon.

Få det som du vil!
Mic Modeler er nu tilgængelig som plug-in til TDM og MOTU formatet. Direct-X og VST formaterne er snart færdige og til dem der foretrækker en hardware enhed, er AMM-1 snart til levering.

Døm selv - med egne ører!
Du kan downloade fuld funktionsdygtige prøveversioner af Mic Modeler (på nuværende tidspunkt til TDM og MOTO) se www.antarestech.com

Den følgende liste er en oversigt over de typer af mikrofoner der er i den nuværende udgave af Mic Modeler. Der er mange flere på vej og der vil løbende komme flere til.

AEA: R44C
AKG: C12A, C414, C414B/ULS Limited Edition Gold, C414B/ULS Modified by Audio Upgrades, 460B/CK61-ULS, D112, C1000S, D790, C3000, C4000B, D1, Solidtube
Alesis: AM61
Audio-Technica: ATM-11, ATM-31, AT853Rx, AT3525, AT4047/SV, AT4033a/SM, AT4050, AT4055, AT4060
Audix: D4, OM2, OM3-xb, OM5, SCX1, CX111
B & K: 4007


Musikalske hilsner,
LYDSNEDKERIET

Peter Kragballe
Snedkermester i HEPPER-SOUND Studio på www.hepper.dk