En rigtig god nyhed for din musik...

TC har netop løftet sløret for deres nyskabelse Triple C.
Triple C er en multibånds-kompressor. Det lyder jo i sig selv rimelig søvndyssende. Men har du fulgt lidt med, vil du vide at multibånds kompression er temmelig afgørende for om du kan få professionel lyd på din musik.

Alene muligheden for at lave multibåndskompression er enestående for en kompressor i denne prisklasse, men herudover gør tre forskellige kompressionsteknikker, en brugerflade som på velkendte analoge kompressorer, presets og fuld MIDI automation Tiple•C til den absolut mest alsidige kompressor på markedet.

Indsæt Triple•C på dit færdige mix, på en enkelt kanal eller på en hel Sub-gruppe, og opnå rigtig gode resultater.

Multi-bånds Kompression
Med multi-bånds kompression er du i stand til spektralt at komprimere dit materiale i tre separate frekvens-bånd. Takket være TC Electronic's
prisbelønnede algoritme undgår du de velkendte kompressions-effekter samt unødig forvrængning, fordi den processerer signalet mere intelligent end andre algoritmer på markedet.Derfor bliver komprimeringen også langt mere transparent og effektiv.

Envelope Kompression
Ved hjælp af Envelope kompression kan du ændre input signalets dynamiske forløb via Attack og Release gain. Brugt på percussivt materiale kan du fuldstændigt forandre det originale udtryk og således skabe dine helt egne nye lyde.

Fuld-bånds kompression
Fuld-bånds kompression bruges idag i de fleste studier verden over. Triple•C tager udgangspunkt i det bedste fra den analoge verdens kompressorer, og gør dig oven i købet i stand til at vælge komprimeringstype blot ved et enkelt tryk på en knap!

Presets
Triple•C leveres med 50 faste presets optimeret til vokaler, guitar, bas, breakbeats, m.m. - plus 100 bruger-presets.

24 bit digitale In/Outputs
24 bit A/D og D/A convertere, S/PDIF samt balancerede analoge In/Outputs gør Triple•C til den perfekte løsning for enhver applikation.

Triple•C findes både i en enkeltkanals og stereo version.
Trible-C mono kr. 4.995,-
Trible-C stereo kr. 7.995,-

 


Musikalske hilsner,
LYDSNEDKERIET

Peter Kragballe
Snedkermester i HEPPER-SOUND Studio på www.hepper.dk