Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Roland M-1000 10-kanals Digital Line Mixer

En ny mixer til nutidens digitale verden

M-1000 10-kanals Digital Line Mixer er en 1U rack-monterbar mixer designet til at mixe digitale signaler med forskellige sample rates. M-1000 har fire digitale stereo S/PDIF inputs og et analog stereo input alle med 24-bit/96kHz lydkvalitet hvilket gør den perfekt til at mixe elektroniske musikinstrumenter og optageudstyr, som er udstyret med digitale outputs. DM-10 kan endda mixe audio fra en PC via en USB port. Den er også udstyret med Word Clock og adskillige enheder kan linkes, så man får en større mixe-kapacitet.

10-kanals Digital Line Mixer i et pladsbesparende 1U rack
4 digitale stereo inputs (Coaxial/Optisk) og 1 analog stereo input (1/4 Phone)
USB port til at mixe digital audio fra en PC
24-bit/96kHz lydkvalitet og 56-bit databehandling
Professionel Word Clock I/O og automatisk konvertering af sample rates
Coaxial og optisk digital output + analog Master output (XLR) og Monitor output (1/4 phone)

Mix flere digitale enheder i professionel kvalitet
Synthesizer, lydmoduler og optageudstyr har som oftest digitale outputs, men musikere har ikke hidtil haft mulighed for at mixe alle disse enheder. Her kommer M-1000 ind i billedet. Denne 1U rack-monterbare mixer kan mixe op til fire digitale stereo signaler af forskellig sample rate sammen med et sæt analoge stereo indgange og digital audio fra en PC med professionel 24-bit/96kHz lydkvalitet. Hvis man ser på bagpanelet finder man fire S/PDIF digitale indgange og et sæt analoge stereo indgange med høj-kvalitets A/D Convertere. Det giver i alt 10 input kanaler som kan mixes uanset sample rate ved brug af front-panelets knapper. Resultatet bliver sendt ud via de coaxiale/optiske digitale udgange eller DM-10s analoge Master og Monitor udgange.

USB-port til PC-baseret optagelse
M-1000 giver dig mulighed for at integrere din USB-udstyrede PC i et mix. V.h.a. et USB-kabel, kan digitale signaler fra en computer sendes ind i M-1000, hvor de kan mixes med andre indgange. Resultatet kan derefter sendes tilbage til computeren til optagelse. M-1000 understøtter sample rates på op til 96kHz endda via USB så der har aldrig været bedre eller lettere løsninger til computerbaseret optagelse.

Flexible Sync Options med udvidelses muligheder
Med sit Word Clock input og output er det let at integrere M-1000 i professionelle studier. Clock kilden kan frit vælge mellem intern Word Clock, digital in og USB* for maximal flexibilitet. Og med sine høj-kvalitets specifikationer inklusive 24-bit/96kHz AD/DA Converter og 56-bit intern processor, kan M-1000 bruges i en lang række setups, lige fra hjemmestudier til professionelle studier i verdensklasse. Og det bedste er at flere M-1000 mixere kan kobles sammen til brug i situationer hvor der er brug for flere inputs.

*Ved 96kHz er det ikke muligt at sende audio ind og ud på samme tid via USB.

 
© 2001 MusikLinien