Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Roland Sampling Groovebox MC-909

MC-909

Slip din skabertrang løs med Rolands New-generation Dance Music Workstation
MC-909 er Rolands svar på de seriøse produceres krav om en workstation, som uden besvær integrerer audio og MIDI. Den er baseret på en ny generation af XV synthesizer lyde med op til 272MB sampling RAM, og MC-909 har videreudviklet sig fra det oprindelige koncept for en Groovebox. Denne professionelle workstation har 800 nye Patches, 64 Rhythm Sets og 693 helt nye waveforms med SRX-expansion.

• 64-voice synthesizer lyde
• Top-kvalitets sampler med Chop, Timestretch, Normalize og Wave-Edit funktion
• 16MB sample memory (kan udvides op til 272MB)
• 16-spors sequencer og effekter
• Hundredvis af nye ROM waveforms, Patches og Rhythm Sets med valgfri SRX Expansion
• Mastering effekter, reverb og kompressor, plus 2 MFX processorer
• USB port til overførsel af WAV/AIFF/SMF filer
• Smart Media slot
• S/PDIF digital Input/Output
• Professionel audio/MIDI sequencing med anslags-følsomme pads og hundredvis af nye patterns

Fusion af Audio og MIDI
MC-909 er mere end en Groovebox med sampling. Den er faktisk et integreret musik produktions system. Nu kan audio og MIDI integreres, synthesized og sequenced sammen i det samme let-anvendelige miljø. Du kan sample nogle phrases og sequence dem sideløbende med MIDI tracks mens MC-909 automatisk synkroniserer dine loops. Dine samples kan endda bruges som waveform i synthesizeren, hvilket åbner for en verden af muligheder.

Enkel programmering
Det kræver kun et enkelt blik på front panelet for at forstå at MC-909 er en seriøs maskine. Indeni er der kraftfulde 4-toners synthesizer lyde med stereo waveforms og 64-voice polyfoni. Alligevel er MC-909 lige så enkel at programmere som en analog synth, fordi den har så mange knapper og fadere.

Club-ready Presets i de nyeste dance styles
Som alle Grooveboxes kommer MC-909 med hundredvis af nye Patterns – programmeret af professionelle producere – som til fulde udnytter de nye sounds. Disse hard-hitting grooves garanterer gang i den på dansegulvene og inkluderer populære styles som UK hard-house, trance og de seneste “broken-beat” hip-hop og R&B. Brug disse Presets som udgangspunkt for dine egne grooves eller spil dem som de er.

Et komplet arsenal af effekter
Der er ikke behov for externe effekter når du bruger MC-909. For det første fordi der er 24-bit reverb, som kan tilføres hver sequencer part. Og med den nye kompressor er du ikke længere nødsaget til at ofre multi-effekt for at få “tight” bas og trommer. Det giver to uafhængige multi-effekter (MFX) til de nye filter algoritmer – inklusive et 36dB filter og Step Filter – plus tempo-synkroniseret delay på op til 4 sekunder (kun for MFX), Phasing, Distortion og andre effekter som Lo-Fi, Slicer og COSM® Amp Modeling.

Nye mastering effekter
Oveni disse “dræber-effekter” er der en processor udelukkende til Mastering. Dette specielle værktøj inkluderer 3-bånds kompression og EQ til at lave ufatteligt klare og kraftfulde mix. Der er knapper til hvert enkelt frekvens bånd, som gør det nemt at stille ind på den rigtige setting.

Fleksibel sampling med .WAV import
Med MC-909 følger 16MB sample hukommelse, som kan udvides op til 272MB, v.h.a. almindelig DIMM-RAM. Audio kan optages via stereo analog input eller digitalt ved at bruge S/PDIF input. Du kan endda importere .WAV/AIFF filer fra en computer via USB – hvilket gør det muligt at bruge de mange frit tilgængelige samples på internettet. Og når dit track er færdigt skal du bare resample dit output og eksportere det til en PC, så det kan brændes på en CD eller distribueres på nettet.

 

 
© 2001 MusikLinien