Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Roland FP-5

Stilfuldt digital piano med indbyggede højttalere. Et kompakt og samtidig meget alsidigt instrument, der indeholder Rolands højkvalitets piano lyd, en forbedret Session Partner, USB MIDI interface osv.


• Kompakt digital piano i stilfuldt design og med indbyggede højttalere
• 88 tangenters anslagsfølsomt progressivt Hammer-Action klaviatur
• Stereo samplede piano lyde samt et stort udvalg af instrument lyde
• 64 toners polyfoni
• Forbedret orgellyd baseret på Rolands virtuelle ToneWheel teknologi
• Dedikerede Volume, Brilliance og Balance knapper for nem tilpasning af lydbillede
• Ny Session Partner med nye styles og programmerbare akkord sammensætninger
• Memory funktioner så man nemt kan genkalde indstillinger som Split og Layers
• 3 pedal indgange (damper, sostenuto, soft) med halv-dæmper funktion


Den bedste kombination af stilfuldt design og højkvalitets piano lyd
Uden at gå på kompromis med det stilfulde og kompakte design, som FP-serien er kendt for, er det nye FP-5 digital piano fra Roland blevet udstyret med indbyggede højkvalitets højttalere. Med de to runde dobbeltmagnet højttalere leverer FP-5 fremragende piano lyd med imponerende realisme og udtryksfuldhed. Det er fordi FP-5 drager fordel af Rolands nye stereo-samplede pianoer, som er blevet finjusteret til at kunne gengive enhver nuance af et akustisk flygel. FP-5 er desuden kendetegnet ved sin meget lave vægt.

Kompromisløst piano anslag
Spil i det lave register og du vil fornemme et tungere anslag. Spil i det høje register og mærk hvordan tangenten føles lettere. Det er det fine ved Rolands Progressive Hammer-Action klaviatur. Du kan spille så udtryksfuldt, som du vil, og du vil opleve en gengivelse, som er i klasse med den fra et akustisk flygel. FP-5 er udstyret med denne højt respekterede og unikke klaviatur mekanisme fra Roland for at kunne give dig en fornemmelse af at spille på et akustisk piano.

Halv-dæmper funktion og 3 pedal indgange
FP-5 har 3 pedal indgange, som giver musikeren mulighed for at tilslutte en dæmper pedal, og evt. 2 andre pedaler (soft og sostenuto) for at få den perfekte piano oplevelse. Og med den nye halv-dæmper funktion kan FP-5’s dæmper pedal skalere mellem off og on positionen for at opnå en gengivelse som er endnu mere realistisk.
FP-5 leveres med 1 stk. DP-8 halv-dæmper pedal som tilbehør.

Ny Session Partner
Session Partneren, som første gang blev introduceret med FP-3, er blevet meget populær blandt musikstuderende og andre brugere for dens indbyggede Rhythm Patterns og auto-akkompagnement Styles. FP-5 indeholder også denne roste Session Partner, som er tilføjet nye Styles og bruger-programmerbare akkord progressioner. Derudover er Session Partneren, med sine nye ”Part/Mute” og Start/Stop” knapper, blevet mere intuitiv.

Virtuel ToneWheel orgel lyd
Med den virtuelle ”ToneWheel” teknologi fra Rolands roste VK-serie af Combo orgler giver FP-5 brugeren adgang til ekstremt realistiske orgel lyde, som man skal høre før man tror på det. Det er ikke blot ”presets”; du kan ændre ”drawbar” indstillinger for at opnå præcist den orgel lyd du søger. FP-5 indeholder også et udvalg af instrument lyde og tromme sæt af høj kvalitet, så du opnår en større lydpalette.

For at imødekomme den store efterspørgsel er FP-5 blevet udstyret med mange nyttige live-features. F.eks. kan dens handy ”Setup Memory” hjælpe dig til nemt og hurtigt at genskabe dine indstillinger. Og knapper, som er beregnet til at kontrollere volumen indstillingerne på lagrede sounds, er uundværlige on-stage.

USB-MIDI interface og GM2-kompatibel ”sound source”
FP-5 giver dig direkte USB-MIDI forbindelse. Ved at koble den op til din PC via USB kan du hutigt og nemt opsætte et simpelt desktop produktions-system. Og eftersom FP-5 er GM2-kompatibelt arbejder det godt sammen med en extern PC baseret sequencer.


Mere stilfuld
Med FP-5 følger en lækker akryl nodeholder i et helt nyt design, som understereger instrumentets flotte champagnefarvede ydre. Der er også mulighed for at få et specialdesignet keyboard-stativ, FPS-11A, som tilbehør.

 
© 2001 MusikLinien