Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

Navn Telefon Spiller i område      
Kaj's 75754436 Hele landet  
       

Kaj's

Vi har stor succes hvor vi kommer rundt. Mit/vort repertoire spænder meget bredt med bl.a. Kandis, Bjørn & Okay, Kim Larsen, Shu Bi Dua, Bamses Venner, C.C.R., Smokie, Beatles, Elvis Presley, Bellami Brothers, og mange evergreens - blot for at nævne noget af det, vi har på programmet, - kort sagt musik der svinger og rykker.

Der leveres dinermusik samt indslag undervejs, der hæver humøret omkring bordet. Vi mener det er vigtigt at tilpasse sig det publikum, vi optræder for. Vi har det rart med vores musik. Det er en dejlig fornemmelse, at kunne sidde og fornøje folk, gøre dem glade og få dem til at glemme hverdagens små problemer i nogle timer. Så selvfølgelig har De med garanti sikkerhed for en god aften i selskab med "Kaj's" med en optræden, der når langt ud over scenekanten. Når Gitte er med, synger hun bl.a. temaet fra "Titanic", "Blowing in the wind", "I Danmark er jeg født" i Sebastians version, dette er selvfølgelig mest beregnet som dinermusik, hun deltager også gerne under dansen, hvor repertoiret så er det, vi normalt optræder med.

Vi kører med et topprofessionelt udstyr, som gør at "varen" der leveres, lyder meget fyldig og velklingende. I pauserne spilles der selvfølgelig CD/båndmusik - det vil sige lyd fra højttalerne hele aftenen. Vores påklædning er smoking eller vest alt afhængig af type arrangement. Vi kører ud fra Sdr. Vissing - en lille landsby 7 km nord for Brædstrup, mellem Horsens og Silkeborg.

Vort motto er: "Hvorfor være sur, når man kan være glad og frisk: Det koster kun 5 muskler at se glad ud, men 20 at se sur ud - ressourcespild!!!"

 
© 2001 MusikLinien